tiistai 11. maaliskuuta 2014

Aavan 4v neuvola

Tänään käytiin Aavan 4-vuotis neuvolassa. Tytölle oli tullut 8cm pituutta lisää vuodessa, ja on nyt 104cm pitkä. Painoa oli 18kg. Rokotus saatiin ja tehtäviäkin teki, omapäinen ja jääräpäinen tyttö, ei mitään uutta tietoa siis. Kuuloa ja näköä ei suostunut tarkistuttaa, mutta kokeilleen kahven viikon kuluttua uudestaan kun on Usvan 3v neuvola.. Saas nähdä miten käy..  ;)

Aava aloitti maanantaina kerhon, pääsee hiukan tapaamaan muitakin lapsia kuin tuttavien ja omia serkkuja ja saa hiukan muutakin tekemistä kuin kotona yleensä tehdään.

Usva käytettiin lauantaina päivystyksessä ja neidillä on nyt ab-kuuri päällä korvatulehduksen takia, toivottavasti ei taas ala tulehduskierre, huoh... No nyt on kuitenkin kuume jo hellittänyt ja korvatkin alkaa olemaan parempaan suuntaan. Joten eiköhän se tästä taas..

Mies on nyt viikon kotosalla, ja viikonlopun painaa töitä. Välillä erilaista arkea, viettää aikaa yhdessä enemmän ja vain olla, tekemättä mitään erikoisempia. Nyt kuitenkin lapset iltapuuhiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti