torstai 6. helmikuuta 2014

Mitä meillä ruokalistalla








Ruoka kuviakin löysin.. Ja sepäs sattui hyvin, sillä mulle tuli kyselyä että mitä meillä syödään, ja miten me herkutellaan..


Meillä lapset syö sitä mitä me itsekin, ja vaikka mies onkin Usvan kanssa aika nirsoja, en ikinä tee kahta ruokaa erikseen, vaan kaikkea täytyy maistaa, ja tämä pätee kyllä mieheenkin :D

Meillä on syöty viime aikoina: peruna ruokia(muussia, laatikkoa, keitettyä perunaa/paistettua) , pastaa, jauhelihaa, possua monin eri muodoin, karjalanpata on oma lempparini. Kasviksia koitan hiukan joka ruokaan laittaa myös jossain muodossa. Lohi on myös välillä ruokalistalla, ei usein, mutta aika usein. Pakaste sei myös.

Kaalikeitto on suurta herkkua myös, ja lapsille taas uppoaa makkarakeitot/jauhelihakeitot joihin on sekoitettu mukaan makaroneja.

Joskus on maistettu etanoitakin.

Valpas on maistellut kanaa, perunaa, porkkanaa, maissia, ja toki niitä hedelmäsosoita, mutta mä luokittelen ne "herkuiksi" :)


Iltapalalla ja aamupalalla tytöt syövät muroja, leipää, hedelmän, rahkan, viilin tai vanukkaan.. Riippuen päivistä.. Puurot ei tee kauppaansa


Sitten niihin herkkuihin: mokkapalat, lätyt, pitsat, ranskalaiset, kalapuikot, pullat yms muut ei niin arkiset ruuat.. Meillä syödään niitä yleensä viikonloppuisin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti